Presidentens sida

Temat för mitt presidentår är "att ha kul". Rotary Västra Hamnen är en fantastisk Rotaryklubb och min förhoppning under mitt presidentår är att vi ska fortsätta att ha roligt tillsammans, att utveckla klubben samtidigt som vi vidareutvecklar det enorma nätverk som vi är del av genom att vara en Rotaryklubb.

Jag är både glad och ödmjuk inför uppdraget att få leda vår klubb under 2020/2021.  Med på resan finns en bra styrelse, som jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

För egen del så har jag min bakgrund primärt inom HR, från både mindre och stora globala företag. Jag har även varit entreprenör och designat ekerskydd till rullstolar. Just nu driver jag eget företag igen, denna gången som senior HR och managementkonsult. En liten del av bolaget sysslar även med biodling och försäljning av honung.

Är du nyfiken på vår klubb är du alltid välkommen som gäst. Kontakta mig på eva.klevas@klevasconsulting.com om du vill komma och besöka klubben eller bara vill veta mer om oss.