I en insats inför julen samlade medlemmar från Rotary Västra Hamnen in julklappar för att sprida glädje till familjer i behov. Genom ett engagemang för att göra skillnad i samhället tog Rotary Västra Hamnen initiativ till att stödja Stadsmissionens julklappsbutik.

Rotarymedlemmar gick samman för att köpa och skänka julklappar till butiken, där föräldrar som kämpar ekonomiskt ges möjlighet att välja ut presenter till sina barn inför julen. 

”Vi är glada och stolta över att kunna sprida lite extra julglädje till familjer i vår stad. Vår kommitté för samhällstjänst som Annelie Kreznar leder har gjort ett fantastiskt jobb i att peppa medlemmarna till att ge gåvor, att också hittat en så bra samarbetspartner som Skåne Stadsmission är guld värt.” säger Jens Grip, president för Rotary Västra Hamnen. "Genom att samla in och skänka julklappar till Stadsmissionens julklappsbutik kan vi göra en verklig skillnad i människors liv och sprida lite ljus under den här speciella årstiden."

Stadsmissionens julklappsbutik är en värdefull resurs för familjer som behöver stöd inför julen. Genom att erbjuda möjligheten att välja ut presenter till sina barn ger butiken föräldrar en känsla av värdighet och glädje i att kunna ge sina barn en minnesvärd jul.
 

Rotary Västra Hamnen fortsätter att vara en aktiv del av samhället genom sitt fortsatta engagemang för välgörenhet och samhällsservice. Genom att stå tillsammans och dela med oss av vår generositet kan vi göra stor skillnad i livet för dem som behöver det mest.